György-Vince Gitta

-Úszásoktató

György-Vince Gitta vagyok úszás és vízilabda edző. Mióta az eszemet tudom, imádom a vizet és nagyon szeretek gyerekekkel foglalkozni, játszani, időt tölteni. 12 éve rátaláltam a számomra legideálisabb „munkára” ahol ezt a két dolgot ötvözöm.

Úszás oktatóként célom, hogy a hozzám járó gyerekek ugyanúgy szeressék meg ezt a közeget, mint én és mindig mosolyogjanak, ha az együtt töltött időre gondolnak. Igyekszem minél több konferencián részt venni, sportszakmailag fejleszteni magam mind a két sportágam területén.

Remélem és célom, hogy nem csak víz kedvelőket, jó úszókat, egészséges sportolókat neveljek, hanem helyes értékrenddel rendelkező, boldog, kiegyensúlyozott felnőtteket.

Elérhetőségek

Gitta foglalkozásai

Úszásoktatás, játékos vízhezszoktatás

4 éves kortól várom a gyerekeket úszásoktatásra.

Az alapok biztos elsajátítása elengedhetetlen a későbbiekben, hogy helyes technikával, gazdaságosan, szépen tudjon úszni egy gyermek. A biztos alapokat játékosan oktatom, ahol szinte észre se veszik a gyerekek, hogy már megtanulták például a siklást, a szép lábtempót, vagy a fejes ugrás alapjait. Igyekszem differenciálni a csoportot, mindenkit a saját szintjén oktatni.

Vízben vagyok a gyerekekkel, így a vízhezszoktatás és a hibajavítás is könnyebb.

Egy foglalkozás 40 perces, intenzív, de sok játékkal tűzdelt.

Létszám: maximum 6 fő

Időtartam: 40 perc

Helyszín: Medence

  • 1 alkalom
    3.500Ft
  • 4 alkalmas bérlet
    14.000Ft
    Érvényesség: 4 hét

Bejelentkezés a terapeutánál:

György-Vince Gitta

vince.gitti@gmail.com

+36202056545