Tar Renáta

Motivációs tréner, Egészségmentor, Fitneszedző

Tar Renáta vagyok.

 Édesanya. Motivációs tréner. Egészségmentor. Fitneszedző.

 Hiszem, hogy mindannyian konkrét céllal, élethivatással születtünk erre a Földre. Az enyém az emberek életminőségének jobbá tétele az önfejlesztés eszközeinek alkalmazásával. Nőtársaim támogatása. Hogy pozitív mentalitásommal mosolyt csaljak az arcokra. Hogy inspiráljalak.

 Számomra az önfejlesztés a tudatos gondolkodást, cselekvést, azaz a tudatos életmódot tükrözi. Legfontosabb alapja az egészségmegőrzés, azaz a sport, az egészséges táplálkozás, az ép lélek és test egyensúlya.

 Mentális tréningek, meditáció, vizualizáció, egészséges szokásaink kialakítása. Mindezek mára a szenvedélyemmé váltak. Ezt a szenvedélyt, tudást, és megszerzett tapasztalatot szeretném átadni nőtársaimnak interaktív előadásaimon, tréningeimen keresztül.

Elérhetőségek

A sport gyermekkorom óta szerves része az életemnek. Fitneszedzői képesítésemet Angliában szereztem, ahol a szakma legjavától tanulhattam, majd Sheffieldben tartottam órákat a Virgin Active, és Nuffield Health Egészség-, és fitneszközpontokban. Edzéseimen jelenleg a külföldön elsajátított tudásomat, tapasztalataimat szeretném megosztani a hazai sportolni vágyókkal.

Az önfejlesztéssel, testi-lelki egyensúlyommal kisfiam születése után kezdtem el komolyabban foglalkozni.

Számomra az önfejlesztés nem csupán saját magam jobbá tételét, és a bennem rejlő lehetőségek kihasználását jelenti, hanem egy társadalmi szerepvállalást is. Egy mozgalom elindítását, ami által egy kiegyensúlyozottabb, boldogabb, teljesebb életet élhetünk.

A hagyományos önfejlesztés alapeszközei lehetnek könyvek, videók, konferenciák, különböző tanfolyamok. Nekem ezeken felül elsősorban a tudatos gondolkodást, cselekvést, azaz a tudatos életmódot tükrözi. Legfontosabb alapja az egészségmegőrzés, azaz a sport, az egészséges táplálkozás, az ép lélek és test egyensúlya.

Renáta foglalkozásai

Találd meg a motivációd! - Interaktív előadás és tréning

Ti is sokszor a sötétben tapogatóztok, ha a motivációtok kereséséről van szó?

Múltkor még megvolt, de most nem találjátok?

Többször elindultatok már edzeni, belekezdtetek valamilyen „csoda diétába”, de sosem sikerült végigcsinálnotok?

Akkor ez az előadás Nektek szól!

Biztosan veletek is előfordult már, hogy januárban még óriási volt a lendület, tele voltatok tervekkel, álmokkal, vágyakkal. Márciusra már talán nem is emlékeztetek milyen célokat tűztetek ki az adott évre. Nemhogy megvalósítani azokat!

Előadásommal segítek megtalálni az igazi motivációtokat edzőtermen belül és kívül, valamint megosztom veletek azt is, hogyan tudjátok megtartani azt.

Saját példámon keresztül navigállak titeket utatokon.

Létszám: 20 fő

Időtartam: 3 óra

Helyszín: Nappali

  • 1 alkalom:
    6.500Ft

Bejelentkezés a terapeutánál:

Tar Renáta

hello@serenityhungary.com

+36-70-752-4111