Bene-Hoffmann Andrea

Kineziológus, Természetgyógyász

Természetgyógyász és One Brain Kineziológus vagyok, emellett számos más egyéb terápiás módszert is alkalmazok, többek között dr. Bach virág esszencia tanácsadást, Safe Laser kezelést, Rezgésterápiát, Wellness tanácsadást.

Több éves szakmai tudással, tapasztalati háttérrel rendelkezem, mindig holisztikus szemlélettel tekintek az adott helyzetre, számomra nagyon fontos a megértés, miért van jelen az adott probléma. Úgy gondolom, hogy a megértéssel, helyére kerülnek a mozaikdarabok, mellyel igen erőteljesen lehet beindítani a gyógyulási folyamatokat. Mindenki képes rá, csak meg kell találni a megfelelő módszert. A kezelési terápiákat ötvözni is szoktam, ha a helyzet megkívánja, hogy gyorsabb látványosabb eredményt lehessen elérni.

Elérhetőségek

Mély szeretetem és elhivatottságom, hogy segíthessek – legyen az egészségügyi, lelki, testi, szellemi szintű – egészen gyermekkoromig nyúlik vissza. Hiszem, hogy kellő figyelmemmel, tapasztalattal átsegítem a klienseimet és ezáltal egy kiegyensúlyozott egészséges életminőség érhető el számukra. Találkozásaink alkalmával segítek feltérképezni, hogyan lehet megoldást találni az adott problémára, és együtt megkezdjük a közös munkát.

A folyamatos stressz által okozott elakadások megbontják a test normális működését, ezáltal az egyensúly felborul és idővel megjelenhet egyéb testi tünetek formájában. Hol itt fáj, hol ott fáj. Kezdetben még sikeresen elnyomhatjuk különböző csillapítókkal, ami átmenetileg megoldást hozhat. Sajnos nem lehet figyelmen kívül hagyni a bennünk zajló érzelmeket, a minket ért külső ingereket és annak hatását a szervezetre. A testünk mindig jelez. Ezeket felismerve és kezelve, kioldva történik meg a test, lélek felszabadulása. Minden mindennel összefügg ezt fontos észben tartani, minden hatással van ránk és mi is hatással vagyunk a környezetünkre.

Szeretném kiemelni, hogy komoly egészségügyi problémát, gyógyszeres kezelést nem bírálok felül, orvos nem vagyok, diagnosztizálni nem fogok, hanem együttesen akár az orvossal egyeztetve, avagy kiegészítő terápiával tudom segíteni a jól létet, és az életminőséget.

Ha szeretnéd igénybe venni a segítségem, akkor várlak szeretettel az alábbi elérhetőségek egyikén!

Elérhetőségek: +36202661061

email: bene.hoffmann.andrea.com

facebook link: tps://www.facebook.com/profile.php?id=100077500892915

Andrea foglalkozásai

Safe Laser kezelés

Bővebb információkért érdeklődj Andreánál…

No data was found

Természetgyógyászat, életmódtanácsadás

Bővebb információkért érdeklődj Andreánál…

1 alkalom
12.000 Ft

Kineziológia Andival

Bővebb információkért érdeklődj Andreánál…

No data was found