Krausz Zsófia

természetgyógyász, kineziológus, fitoterapeuta, szappan- és natúrkozmetikum készítő

Krausz Zsófia vagyok, 3 gyerekes anyuka, természetgyógyász, kineziológus és fitoterapeuta. 2010-ben, nagyfiam születése kapcsán indultam el a vegyszermentes háztartás útján. Hamarosan jött a házi szappanok világa, majd a saját natúrkozmetikumaim. Lépésről lépésre cseréltem le minden bolti tisztítószert és kozmetikumot sajátjaimra. 2014-2015-ben részt vettem a Humanity Áruház új alapanyagainak tesztelésében, és új receptek írásában a Humanity Innova Teamben.

2016-ban költöztünk ki Veresegyházára Budapestről. Itt nyílt lehetőségem saját gyógynövények termesztésére, a receptjeim tökéletesítésére fitoterápiával. Nagyon sok problémás bőrű ember fordult hozzám az elmúlt években, akiknek sikeresen tudtam segíteni. 2020-ban kezdtem természetgyógyászati tanulmányaimat (fitoterápia, kineziológia), 2022-ben fitoterapeuta, majd 2023 elején kineziológus lettem.

Kreatív alkotásra hívlak Benneteket, házi szappanokat, kence-ficéket és vegyszermentes tisztítószereket tudtok velem készíteni a Diófa-Ház Borsmenta Műhelyében. Receptekkel, tippekkel tudlak segíteni az úton! Szeretettel várlak foglalkozásaimon!

Elérhetőségek

Zsófia foglalkozásai

„Arcodra van írva” Schüssler-féle egyéni arcdiagnosztika fitoterápiával

Az ásványi anyagok a szervezet számára esszenciálisak, ez azt jelenti, hogy kívülről kell a szervezetbe juttatni.  22 létfontosságú ásványi anyag van jelen az emberi szervezetben. Ezek vagy táplálkozással vagy étrendkiegészítőkkel jutnak a szervezetünkbe. Schüssler orvosként arra a következtetésre jutott, hogy minden szervezetben megtalálható 12 ásványi vegyület, melyek nélkül nincs élet. Hiányuk betegséget okoz, de ha pótoljuk, ezek a betegségek gyógyíthatók.

Hogy ásványi sók tekintetében szervezetünk éppen milyen állapotban van, ennek megállapításában segít ez a különleges arcdiagnosztika, az egyensúly helyreállításában pedig a Schüssler-sók, melyek képesek a sejtek ásványianyag-háztartását természetes módon, mellékhatások nélkül helyreállítani.

Egyéni arcdiagnosztika arcod elemzését jelenti (smink nélkül gyere). Ez nem tartalmazza a javasolt Schüssler készítmények árát, melyet egyénileg kell beszerezni, patikákban kaphatóak.

Létszám: 1 fő

Időtartam: 55 perc

1 alkalom
20.000 Ft

Tisztítókúra workshop

Elméleti tanfolyam, mely során (kb. 2,5 óra) átbeszéljük a teljes fizikai test, étertest, asztrális test és mentáltest tisztítását. Tisztítókúra különösen tavasszal évente egyszer ajánlott. Tisztítás során, ami salaktalanítást is jelent szelíd természetgyógyászati módszerekkel provokáljuk a salakanyagok kiürülését a szervezetünkből. A salakanyagok haszontalanok szervezetünk számára és terhelik azt.

A tanfolyamot 14 éven felülieknek ajánlott, de 14-18 év közötti korosztályt csak szülői felügyelet mellett vagy szülői beleegyező nyilatkozattal vehet részt.

A tanfolyamon megkapsz minden elméleti és gyakorlati tudást, amivel otthon pár hét alatt el tudod végezni a tisztító folyamatokat. A program elvégzéséhez meg kell vásárolnod majd bizonyos gyógyteákat, vitaminokat, ásványi anyagokat, ezeknek az árát a tanfolyam nem tartalmazza, csak a recepteket, útmutatásokat. A program sokrétű, több alternatívával, amiből mindenki csak annyit végez majd el, amennyit magáénak érez. A tanfolyam elvégzésével tagja lehetsz egy zárt facebook csoportnak, ahol otthonodból tudod követni a folyamatokat és megerősítést, segítséget vagy támogatást kaphatsz elakadásaidban.

Létszám: maximum 10 fő

Időtartam: 2,5 óra

Workshop részvétel
5.000 Ft

„Kreatív fitoterápia” gyakorlati szappan és kencekészítő workshop

„Kreatív fitoterápia” gyakorlati szappan és kencekészítő workshop

Létszám: 6 fő

Időtartam: 2,5 óra

Workshop részvétel
10-15.000 Ft

Vegyszermentes háztartás tanfolyam

Kis lépésekkel nagy dolgok vihetők végbe! Váltsd le egy év alatt az összes bolti tisztítószert saját házi szereidre. A workshopon kész akciótervet és pontos leírást, valamint bevált recepteket és praktikákat kapsz majd, hogy ezt egyszerűen megtehesd.

A workshop 18 éven felüli, saját háztartást vezetőknek ajánlott.

Mit kínál a tanfolyam? Megismered a környezetbarát anyagokat, eljárásokat. Olyan tudást kapsz, melynek kivitelezése nem igényel többletkiadást, sőt hosszútávon spórolsz a konyhapénzen. Kézbe kapsz egy 52 hetes több, mint 100 oldalas könyvet, amihez minden tudnivalót megbeszélünk a tanfolyamon. Az előadáson túl, természetesen lehetőség lesz az összes kérdésed megválaszolására is.

Létszám: 10 fő

Időtartam: 2,5 óra

Workshop részvétel
10.000 Ft