Mányoki Mónika

Ergoterapeuta, aqua és szenior tréner, Bemer terapeuta és gyógymasszőr

Egész életemet végigkísérte a sport. 6 éves koromtól többféle sportágat is kipróbáltam versenyszerűen úgy, mint kajak, kézilabda, vízilabda, röplabda és néhányat – fallabda és tenisz – hobbi szinten. Jelenleg rendszeresen futok és tornázok heti 1-2 alkalommal. A családommal túrázunk, amikor csak tudunk és biciklizni is szoktunk ☺

Néhány éve kezdtem el foglalkozni rehabilitációval, ergoterapeuta, aqua és szenior tréner, Bemer terapeuta és gyógymasszőr vagyok. Jelenleg vízi gimnasztikát tartok több helyszínen – Dunakeszi, Gödöllő, Szentendre mélyvízben és Veresegyházon sekély vízben – heti 12 órát.

Elérhetőségek

Mónika foglalkozásai

Bemer fizikai érterápia

A vérkeringés az emberi test ellátó rendszere. Azon belül a mikrokeringés rendkívül fontos része, mely a teljes vérkeringés 74%-át fedi le. Ellátja testünk 80-100 billió sejtjét létfontosságú oxigénnel és tápanyagokkal, valamint az anyagcsere termékek eltávolításának fontos szállítási útvonala.

A korlátozott mikrokeringés sok betegségnek és közérzeti zavarnak az okozója vagy elősegítője. Számos folyamatnak, amelyek az emberi szervezetben lezajlanak a jól működő mikrokeringés az alapfeltétele: regeneráció-, kijavító-, növekedési- és gyógyulási folyamatok; továbbá a mikrokeringés létfontosságú a fizikai és szellemi teljesítőképesség energiaigényének ellátása szempontjából. A sejtek csak akkor tudják megtenni azt, amit tenniük kell, ha megkapják, amire szükségük van.

Az egészséget megtartani, a gyógyulást elősegíteni – ez egy olyan ígéret, amit sokan megtesznek, de csak kevesen tudnak megtartani. A BEMER– technológia a jelenleg legintenzívebben kutatott és leghatékonyabb fizikális kezelő módszert képviseli a komplementer-és preventív orvoslás terén.

Létszám: 1 fő

No data was found

Gyógymasszázs

Bővebb információkért érdeklődj Móninál…

Létszám: 1 fő

Időtartam: 45-80 perc

1 alkalom hát-váll-nyak masszázs
8.000 Ft
11 alkalmas bérlet
80.000 Ft
1 alkalom teljes test masszázs
13.000 Ft
11 alkalmas bérlet
130.000 Ft

Aqua Pilates

Kikapcsolódás, vitalizálás vár, amivel könnyebbé válnak a napi teendők, alakod és tartásod jobbá válik és nyugodtabban nézel szembe a napi kihívásokkal is. A pilates mozgáselemeinek és a víz jótékony hatásainak találkozásából született az Aqua Pilates.

Az Aqua Pilates órákon kellemes háttérzene mellett lassú, jól megalkotott, kontrollált mozdulatokkal „tornázunk” a meleg vízben, ahol erősítő és nyújtó – vagy mindkettő egyszerre – gyakorlatokat végezve. Tesszük ezt eszközökkel, vagy anélkül. Ilyen eszköz például az egyszerű vízi nudli, a habszivacsból készült kézi súlyzó formájú ellenállás, vagy éppen a pilates gumilabda. Úszás tudás nem szükséges, a vízmélység 120 cm.

Az órákat a vízben félig, vagy teljesen lebegve néhány perces relaxációval zárjuk.

Létszám: Egyéni, vagy csoportos max. 10 fő

Időtartam: 45 perc

1 alkalom csoportos óra
4.300 Ft
5 alkalom csoportos óra
20.000 Ft
10 alkalom csoportos óra
39.500 Ft
1 alkalom egyéni foglalkozás
12.000 Ft
1 alkalom kiscsoportos 2 főnek
7.000 Ft/fő
1 alkalom kiscsoportos 3 főnek
6.000 Ft/fő
5 alkalom egyéni foglalkozás
55.000 Ft
5 alkalom kiscsoportos 2 főnek
33.000 Ft/fő
5 alkalom kiscsoportos 3 főnek
28.000 Ft/fő
10 alkalom egyéni foglalkozás
105.000 Ft
10 alkalom kiscsoportos 2 főnek
62.000 Ft/fő
10 alkalom kiscsoportos 3 főnek
53.000 Ft/fő