Nedó Krisztina

Dúla, kismama masszőr, Szülésáldó (Blessingway) ünnep vezető

Számomra a masszázs és a dúlaság szépen illeszkedik egymáshoz, hiszen mindkettőnél ott az elfogadás, a figyelem, a ráhangolódás, a kommunikáció – masszázs esetében szavak helyett érintéssel.

Mindkét hivatás eszköztárában szerepel a természet egyik ajándékának, az aromaterápiának segítségül hívása, a növények támogató, gyógyító erejével.

Szívügyemnek érzem – és a dúlai hivatás fontos részének –, az objektív információ átadást a kismamáknak (és párjuknak), a szülésre készülés során, ezért fontosnak tartom a szülésfelkészítést.

A szülés kapujában álló kismamáknak örömmel szervezek és tartok Szülésáldó ünnepet (Blessingway), ami tapasztalataim szerint nagyon erős támogatást tud adni a várandós nő új életszakaszba lépéséhez.

Szeretettel várom kedves vendégeim!

Elérhetőségek

Krisztina foglalkozásai

Szülésfelkészítő dúlai konzultáció

Készüljünk együtt a szülésre, egyéni konzultáció keretében.

A találkozások során a vajúdás, a szülés és a gyermekágyas időszakkal foglalkozunk, a Te igényeid szerint.
Ha szeretnéd, szülési tervet készítünk.

Célom, hogy a találkozások során rátalálj a saját utadra, amit szeretnél bejárni. Az objektív információk birtokában megfogalmazódhasson, hogy mi az, amit esetleg szeretnél elkerülni és mi az, ami igazán fontos számodra.

Szeretettel várom megkeresésed.

Létszám: 1 fő

Időtartam: 60 perc

Részvétel
9.000 Ft

Szülésindító masszázs

A kismama masszázs egy különleges fajtája, amit csak a szülés várható időpontja utáni napokban, terminus betöltése után érdemes alkalmazni. Ha a baba már készen áll, de még várat magára és természetes, szelíd módon szeretnénk bátorítani őt és/vagy a kismamát. Alkalmazása teljesen biztonságos, kíméletes és fájdalommentes. Az elfogadó légkör, a masszázsmozdulatok, a kizárólag természetes, terápiás minőségű különleges olajkeverék, és a kellemes, ellazult állapot hozhatja meg azt az eredményt, hogy a masszázst követő napokban a szülés várhatóan elindul.

(Fontos, hogy nem okoz azonnali szülésmegindulást.)

Létszám: 1 fő

Időtartam: 60 perc

1 alkalom
11.000 Ft

Kismama masszázs

Ha jól esne a kényeztetés és felfrissülés a várandósság hónapjaiban, ha szereted az illóolajok illatát és gyengéd, ápoló hatását, akkor szeretettel várlak a testet és lelket kényeztető kismama masszázsra.

A kismama masszázs alkalmával aromaterápiás illóolajok segítségével lágy és simító mozdulatoktól enyhül a láb, a derék, a hát és a nyak feszültsége, így az igénybe vett testrészek megkönnyebbülnek, ellazulnak és felfrissülnek.

A kismama masszázshoz 100%-ban természetes, terápiás minőségű olajakat használok.

Létszám: 1 fő

Időtartam: 60 perc

1 alkalom egyéni kezelés
11.000 Ft
5 alkalmas bérlet
50.000 Ft
10 alkalmas bérlet
99.000 Ft

Anyakör

ANYAKÖR A DIÓFA-HÁZBAN

Az anyaság útja folyamatos változás, hiszen változnak gyermekeink is.

Hívlak az Anyakörbe:ha frissen váltál anyává, ha nagyobb gyermeket nevelsz, ha kamasz édesanyja vagy, bárhol is jársz az anyaság útján.

Szeretettel várunk

hogy kipróbálhasd, milyen érzés befogadó és megtartó közösségben lenni, egy biztonságos térben, ahol ítélkezésmentesen és értő figyelemmel vagyunk jelen és facilitátor segítségével foglalkozunk az anyaság témájával, ahol megoszthatjuk az érzéseinket, gondolatainkat.

Ebben segítségünkre lesznek a gyönyörű Mother Nature kártyák.

A foglalkozás Időpontja: 2023. Június 2-án, 16:30 – Kb. 18:30-ig.

Létszám: 6 fő

Időtartam: 2 óra

1 alkalom
Adományalapú a részvétel

Blessingway – Szülésre Bocsátó Ünnep

No data was found