Pánczél Erzsébet

Perinatális szaktanácsadó, örökbefogadási tanácsadó, családi mediátor, coach

Háromgyermekes anyaként számomra a család a legfontosabb és legizgalmasabb kihívás. Szerencsés vagyok, a munkám fő irányvonala a szülés körüli (perinatális) időszak kérdéseiben való támogatás – a gyermekvállalás tervezésétől a várandósság, szülés és gyermekágy idején át egészen a kisgyermekes időszakig. Ezen a területen igyekszem a hozzám fordulók javára fordítani szakmai ismereteimet.

A gyermekágy ideje alatt (és később is) a család otthonában beszélgethetünk, és kereshetjük közösen a válaszokat a felmerülő kérdésekre. Emellett többek között szülésfelkészítő tanfolyamon, szülésélmény feldolgozó, szoptatás támogató csoportokon, baba-mama klub keretében találkozhatunk.

Elérhetőségek

2008-ban Szociális munkásként végeztem. A Gyermekvédelmi Szakértői Bizottság tagja voltam, jelenleg örökbefogadási tanácsadó vagyok. Munkámban a legszebb, hogy jelen lehetek és aktívan segíthetem a családdá válás folyamatát. Mivel minden család és élethelyzet egyedi, folyamatosan szükséges önmagam továbbképzését. Ontológiai alapú coachingot tanultam, majd Nagy Zsóka érzelmi központú családi mediációs módszerét is elsajátítottam. Egyre inkább kirajzolódott előttem, hogy a prevenció a fő motivációm, az újdonsült családok (legyen az vérszerinti, örökbefogadó, vagy mozaik család) támogatása jelenti számomra a legtöbbet. Ezért elvégeztem az ELTE PPK Affektív Pszichológia Tanszék Perinatális szaktanácsadó szakképzését, és több szoptatás támogatói kurzust.

 

Állandó előadója lettem a dunakeszi Családi Mókavár szülésfelkészítő tanfolyamainak, és éveken keresztül havi rendszerességgel baba-mama klubot tartottam. Képzőként részt veszek a leendő örökbefogadó szülők felkészítő tanfolyamainak vezetésében. Az anyák, családok bizalma nagyon inspiráló. A gyerekeim mellett többször is átéltem a munkába való visszatérés izgalmát és az új egyensúly örömét. A személyre szabott segítség felbecsülhetetlen értékű! Keressetek bizalommal!

Erzsébet foglalkozásai

Dióbél baba-mama kör

Kedves kismamák és anyukák!

A babavárás és az anyaszerep hozta változások a legizgalmasabb és érzelmileg legnagyobb amplitúdót jelentő életszakaszunk.

Perinatális szaktanácsadóként és háromgyermekes anyaként tudom, hogy mennyire fontos ilyenkor a jó hangulat, magabiztosság, kiegyensúlyozottság és állóképesség, amihez a jó kapcsolatokból, megfelelő támogatásból, és megbízható információkból merítkezhetünk.

Szeretettel várlak titeket egy olyan körbe, ahol mindig számíthattok a jó társaságra, érdekes, hasznos információkra, választ kaptok az aktuális kérdéseitekre, sokat nevethettek, és csodás környezetben a babáitokkal közösen töltődhettek fel.

Időről időre alkalmat teremtünk arra, hogy a Diófa-Házban elérhető fejlesztő és élményt nyújtó foglalkozást tartó szakemberekkel és szolgáltatásaikkal is megismerkedhessetek.

Ízelítő témáinkból:

– kötődés
– válaszkész gondoskodás
– cumi
– önreguláció (evés, alvás, szobatisztaság, stb)
– fejlődés
– családdinamika
– bölcsi

A foglalkozások időpontjai:

2023.március 21.
2023. április 04.
2023. április 18.
2023. május 02.
2023. május 16.
2023. május 30.
2023. június 13.

Találkozzunk a Diófa-Ház Nappalijában.

Kérlek részvételi szándékodat a foglakozást megelőzően legalább 24 órával jelezd!

Létszám: maximum 15 fő

Időtartam: 60 perc

1 alkalom
3.000 Ft/fő
4 alkalmas bérlet ára
10.000 Ft/fő