Takó Csilla

Életviteli tanácsadó, Coach

Holisztikus szemléletű Metafizikai speciális, spirituális- és életviteli tanácsadó, Coach, Acces Consciousness Bars kezelő, Hangrezgés-terapeuta, Művész, Kreatív önfejlesztő és önismereti csoportvezető vagyok

Közel két évtizede foglalkozom spiritualitással, holisztikus szemlélettel és alternatív módszerekkel. Folyamatosan fejlesztem magam, megszerzett tudásomat pedig szívesen adom át embertársaimnak ezzel is inspirálva és ösztönözve őket a tudatos fejlődésre, elakadásaik gyors és hatékony feloldására, saját kreatív erejük felébresztésére.

Elérhetőségek

  • Tanácsadó és Coachként segítő konzultációkat tartok olyan klienseknek akik elakadtak az életútjukon, személyes kapcsolataik pl. munkahelyi, párkapcsolati vagy szülő – gyermek kapcsolati stb. konfliktusai vannak, ezek vakfoltjaira szeretnének rálátni, hatékonyan megoldani.
  • Hangrezgés-terapeutaként egyéni és csoportos hangfürdőkkel segítem a test-lélek-szellem összehangolását, az energetikai rendszer harmonizálását mindazoknak akik nyitottak és befogadóak az alternatív megoldásokra, és szeretik testüket, lelküket is kényeztetni, finomhangolni   tibeti hangtálakkal, gonggal és csodálatos intuitív hangszerekkel előidézett pozitív rezgésekkel.
  • Access Bars kezelésekkel pedig óriási pozitív hozzájárulást lehet előidézni  az egyén életének szinte minden területén. Egy Access Bars kezelés során több évnyi blokk is kioldódhat és helyükre megérkezhet a tudatosság.
  • Alkotóművészi tevékenységet is folytatok. Feszített vászonra, selyemre festett képeket, mandalákat, mécsestartókat, mandalaköveket, stb. készítek akár egyedi igények, elképzelések szerint  is. Csoportos ZenRelax rajzos-önismereti foglalkozásokat tartok felnőtteknek. A foglalkozás során olyan módszert alkalmazok amely az egyénben rejlő valódi  kreatív energiát tudja mozgósítani, s eközben még az önismerete is fejlődik. Fantasztikus külső – belső élményeket lehet megélni  flow állapotban, és nem utolsó sorban a csillogó szemek, és az elkészült alkotások is a végén magukért beszélnek!

Csilla foglalkozásai

SzínTér kreatív workshop

Hurrá festünk színnel-lélekkel!

Szívesen adnál saját kézzel díszített egyedi ajándékot szeretteidnek, barátaidnak, vagy csak egyszerűen szeretsz kreatívkodni?

Most itt a lehetőség, hogy megtanulj egy olyan festési technikát amivel szinte bármilyen tárgyat egyedivé tudsz varázsolni. Ezen a Workshopon bevezetlek az úgynevezett pontozós technika fantasztikus világába. Bele kóstolhatsz egy igen izgalmas festési technikába, amivel szinte életre keltheted használati tárgyaidat, színesebbé, hangulatosabbá varázsolhatod őket.

A részvételi díj tartalmazza a felhasznált festékeket, és anyagokat. Ráadásként, aki részt vesz ezen a Workhsopon megajándékozom egy 15%-os kuponnal amit a legközelebbi SzínTér Kreatív Workshopon tud majd beváltani.

Várlak szeretettel!

Kezdőszinten megtanulhatod a pontozós technikai alapjait, mire kell figyelni, hogy a végeredmény igazán tetszetős legyen, megismerheted a színkeverés titkait, megtudhatod hogy milyen anyagokat érdemes használni, hol tudsz beszerezni jó minőségű festékeket, eszközöket, sablonokat, szilikon formákat (pl. mécsestartók, vagy egyéb festendő tárgyak öntéséhez) stb. A technika begyakorlása után pedig egy általad választott figurát, vagy egyéb alapot fogsz megfesteni , amit haza is vihetsz.

Amennyiben beleszeretsz ebbe csodavilágba, visszavárlak a haladóknak szóló Workshopokra is.

Az eszközöket, alapanyagokat, öntött formákat én viszem. Te hozd a kreatív, és lelkes Énedet!

Létszám: 8 fő

Időtartam: 2 óra

1 alkalom
15.000 Ft

BeszélgetőKÖR

Kötetlen beszélgetések barátságos légkörben, otthonos környezetben, spiritualitásról, önmagunkról, női – férfi lelki dolgokról, vagy akár téged érintő aktualitásokról, vagy bármiről ami éppen megérintett vagy fontos számodra, és szeretnél róla beszélni egy finom tea vagy kávé mellett, havonta 1 alkalommal péntek esténként 17.00 órától 19.00 óráig.

Szeretettel várunk a Diófa-Házban!

Az alkalmak látogatása adományos jellegű, de előzetes bejelentkezéshez kötött – a helység lefoglalása miatt fontos, hogy időben jelezd részvételi szándékodat.

Létszám: 12 fő

Időtartam: 2 óra

Részvétel
ADOMÁNYOS

Hangrezgés-terápia

A hangrezgés-terápia holisztikus szemléletű, alternatív módszer, egy szelíd megoldás a test-lélek-szellem harmóniájának visszaállítására, behangolására, blokkok oldására, gyógyulási folyamatok beindítására.

Amikor a test egészséges, minden molekula harmóniában rezeg. Ha egy szervben vagy mirigyben betegség vagy működési zavar lép fel, mérhető változások jelennek meg rezgési tulajdonságaiban. A negatív érzelmi állapotok ugyanis gyengítik a testet, és támadhatóvá teszik azt a betegségekkel szemben. A nem kezelt negatív stressz energia blokkokat okoz szervezetünkben, kimerültnek érezzük magunkat, diszharmónia jelentkezik, az immunrendszer gyengül.

Azok a hangok, akkordok és harmóniák, amelyek nekünk megfelelően rezegnek, pozitív hatással vannak egész lényünkre, fizikai és energiatestünkre, csakráinkra. Mivel szervezetünk mintegy háromnegyede vízből áll, kiválóan továbbítja a hanghullámokat, ezért minden sejtünk masszázst kap. A rezgések hangolják szervezetünket, helyreállítva energetikai tervrajzunk eredeti minőségét.

A kezelés segít megtapasztalni a belső békét, harmóniát, felerősíti a szervezet öngyógyító képességét. Segít lelki problémák feloldásában, elengedésben, érzelmileg stabilabbá válunk. Erősödik az immunrendszer, a koncentrálóképesség, a kreativitás.

Kiknek ajánlott:
– üllő és álló munkát végzőknek egyaránt különösen ízületi problémák, láb- derék- hát- és vállfájdalmak, esetén
– emésztési-, keringési problémák esetén
– női szervek problémái esetén, menstruációs görcsöktől szenvedőknek
– testi- lelki- kimerültség, alvászavar, nyugtalanság esetén
– stressz okozta feszültség oldására
– általános energiaszint-, immunerősítés céljából
– a test öngyógyító folyamatainak támogatása céljából
– prevenciós célból
– relaxáció által a harmónia és belső béke megtapasztalásáért

Mikor nem ajánlott: Epilepszia-, beépített szívritmus szabályozó-, akut gyulladás esetén ; terhesség első 3 hónapjában
A csoportos hangfürdőkre 8 éves kortól (szülői felügyelettel) lehet részt venni, felső korhatár nincs.

AMIT JÓ HA HOZOL MAGADDAL:
jógamatracot vagy polifómot amire fekszel, vizet, kényelmes ruhát, ha fázós vagy egy könnyű polártakarót, ha szükséges fejed alá egy kispárnát, valamint a nyitottságodat és a kíváncsiságodat

Miért kitűnő választás a hangrezgés-terápia/hangfürdő?
Az egyéni és csoportos hangfürdők alkalmával olyan lehetőséget, olyan atmoszférát teremtek , ahol megszabadulhatsz a napi stressztől, negatív blokkoktól, ahol megpihenhetsz és újra harmóniába kerülhetsz önmagaddal. Megtapasztalhatod és átélheted a belső béke, és szeretet állapotát. Ahol tested-lelked és szellemed is egyszerre szabadulhat meg terheitől, ahol szó szerint áthangolódhat minden egyes sejted. A gongok, hangtálak és egyéb intuitív hangszerek célzott használata a mindennapokban egy fantasztikus lehetőség az egészség megőrzésére, és az öngyógyító folyamatok beindítására egyaránt. Javaslom mindenkinek feltétlen szerezzen róla saját tapasztalatot.

Létszám: Egyéni, páros, vagy csoportos

Időtartam: 50-80 perc

Egyéni hangrezgés-terápiás kezelés felnőtteknek
12.500 Ft
Egyéni hangrezgés-terápiás kezelés felnőtteknek + tanácsadás
18.000 Ft
Páros hangrezgés-terápiás kezelés
16.500 Ft
Csoportos hangfürdő
6.000 Ft
Egyéni hangfürdő vezetett meditációval
15.000 Ft
Csoportos hangfürdő vezetett meditációval
7.500 Ft
3 alkalom egyéni hangrezgés-terápiás kezelés felnőtteknek
34.500 Ft
3 alkalom egyéni hangrezgés-terápiás kezelés felnőtteknek + tanácsadás
51.000 Ft
3 alkalom páros hangrezgés-terápiás kezelés
46.500 Ft
3 alkalom csoportos hangfürdő
15.600 Ft
2 alkalom egyéni hangfürdő vezetett meditációval
27.500 Ft
3 alkalom csoportos hangfürdő vezetett meditációval
21.000 Ft

Belső Erőforrás Tréning

Szeretnéd tudni mi az a mágikus formula, ami abban segít, hogy megteremtsd a vágyott jövődet, elképzeléseidet?

Ez nem más, mint a benned lévő természetes teremtő

ERŐ mely áthatja teljes létezésed! Belső erőforrásunk az az ERŐ mely éltet minket. Segítségével nehéz helyzetekben megtudjuk állni a helyünket, szolgálja testi, lelki fejlődésünket, gyógyulásunkat.

Napi feladataink során automatikusan működtetjük, szinte rutinszerűen, de vannak olyan helyzetek amikor jóval nagyobb odafigyelést és energia befektetést igénylő kihívással állunk szemben, és ez kibillenthet az egyensúlyunkból, feszülté, stresszessé tehet. Mint tudjuk a hosszantartó stressz, mentális túlterheltség fizikai tüneteket produkálhat, betegségekhez vezethetnek.

Ha gyakran kerülsz olyan helyzetbe amikor azt érzed, hogy

– túl nagy rajtad a nyomás,

– túl nőtt rajtad az adott dolog, feladat,

– nincs elég erőd,

– nincs elég tartalékod,

– feszültté, idegessé válsz, az azt jelzi, hogy valamiért nem tudsz hozzáférni a belső erőforrásodhoz.

Mik lehetnek ezek a gátak melyek megakadályozzák az erő természetes áramlását?

– félelmek

– szorongás

– fájdalmak

– betegségek

– reménytelenség

– téves berögzött gondolati minták

– alacsony önbecsülés

– gyakori megoldatlan konfliktusos helyzetek

– stressz

– ragaszkodás, elutasítás

– aggodalmak

– lehúzó negatív környezet

– mérgező kapcsolatok

– stb.

Amennyiben úgy érzed érintett vagy ebben a témában,

és azon tudatos emberek közé tartozol, aki hajlandó tenni önmagáért, és eléggé elszánt ahhoz, hogy néhol könnyed, máskor erőfeszítést igénylő folyamat felfedező útjára lépj, és feltárd, előhozd mindazt a fantasztikus belső erőt, ami benned lakozik, akkor gyere el erre a tréningre!

Létszám: 12 fő

Időtartam: 2 óra

1 alkalom
20.000 Ft
3 alkalmas bérlet
46.000 Ft