Tar Renáta

Motivációs tréner, Egészségmentor, Fitneszedző

Tar Renáta vagyok.

 Édesanya. Motivációs tréner. Egészségmentor. Fitneszedző.

 Hiszem, hogy mindannyian konkrét céllal, élethivatással születtünk erre a Földre. Az enyém az emberek életminőségének jobbá tétele az önfejlesztés eszközeinek alkalmazásával. Nőtársaim támogatása. Hogy pozitív mentalitásommal mosolyt csaljak az arcokra. Hogy inspiráljalak.

 Számomra az önfejlesztés a tudatos gondolkodást, cselekvést, azaz a tudatos életmódot tükrözi. Legfontosabb alapja az egészségmegőrzés, azaz a sport, az egészséges táplálkozás, az ép lélek és test egyensúlya.

 Mentális tréningek, meditáció, vizualizáció, egészséges szokásaink kialakítása. Mindezek mára a szenvedélyemmé váltak. Ezt a szenvedélyt, tudást, és megszerzett tapasztalatot szeretném átadni nőtársaimnak interaktív előadásaimon, tréningeimen keresztül.

Elérhetőségek

A sport gyermekkorom óta szerves része az életemnek. Fitneszedzői képesítésemet Angliában szereztem, ahol a szakma legjavától tanulhattam, majd Sheffieldben tartottam órákat a Virgin Active, és Nuffield Health Egészség-, és fitneszközpontokban. Edzéseimen jelenleg a külföldön elsajátított tudásomat, tapasztalataimat szeretném megosztani a hazai sportolni vágyókkal.

Az önfejlesztéssel, testi-lelki egyensúlyommal kisfiam születése után kezdtem el komolyabban foglalkozni.

Számomra az önfejlesztés nem csupán saját magam jobbá tételét, és a bennem rejlő lehetőségek kihasználását jelenti, hanem egy társadalmi szerepvállalást is. Egy mozgalom elindítását, ami által egy kiegyensúlyozottabb, boldogabb, teljesebb életet élhetünk.

A hagyományos önfejlesztés alapeszközei lehetnek könyvek, videók, konferenciák, különböző tanfolyamok. Nekem ezeken felül elsősorban a tudatos gondolkodást, cselekvést, azaz a tudatos életmódot tükrözi. Legfontosabb alapja az egészségmegőrzés, azaz a sport, az egészséges táplálkozás, az ép lélek és test egyensúlya.

Renáta foglalkozásai

No data was found