Balogh Andrea

-Asztrológus

Balogh Andrea vagyok, több mint 20 éve foglalkozom a keleti filozófiával, amin keresztül sok tudást és tapasztalatot kaphattam arra vonatkozóan, hogy miképpen közelítsem meg az egyént, mint test-lélek-szellem együttese.

Ez nagyon sok segítséget adott az asztrológiai tanácsadásban, a sorselemzésben, Bach virágtanácsadásban, kineziológiában és a Női jóga elsajátításában. Nézzük meg közelebbről, mit is nyújtanak ezen eszközök.

Elérhetőségek

Andrea foglalkozásai

Asztrológia, sorselemzés, tarot tanácsadás

Tartot
Találkozhatsz olyan élethelyzetekkel, amelyekből számodra ismeretlen okból nem tudsz továbblépni vagy nem ismered a megfelelő módját a helyzet megoldásának. Ehhez nyújt kiváló eszközt a Tarot.

Betekintést enged az okok megértéséhez, ezért nagy lehetőség kínál az élethelyzet átalakítására

Asztrológia
Ezen szimbólumrendszer segítségével feltárhatók azok a képességeid és veled született adottságaid, amelyek esetleg rejtve vannak.

Tisztább képet kaphatsz azon benyomásaidról is, amelyeket ha nem megfelelően használsz, nehézséget okozhatnak mindennapjaidban. Választ kaphatsz arra, hogy bizonyos területek az életedben miért nem működnek megfelelően és, hogyan áll azokhoz úgy, hogy megoldásra találhass.

Oktató: Balogh Andrea

Asztrológus

Bejelentkezés a terapeutánál:

Balogh Andrea

baloghandrea70@gmail.com

+36-30-9865-475

Bach Virágterápia

A cél a test-lélek-szellem hármassága közötti egyensúly helyreállításán keresztül, a hosszú távú mentális és fizikai jólét fenntartása. Hiszen, ahogy az egyensúlytalanságot létrehoztuk, képesek lehetünk azok helyreállítására is. Mi mindenre jó ez a módszer:

  • Lelki egyensúly fenntartása
  • Stresszhelyzetek kezelése
  • Harag, agresszió, vita, féltékenység harmóniába rendezése
  • Akut és krónikus betegségek kiegészítő kezelésére
  • Gyermekeknek a félelmek, rémálmok, étvágytalanság, szorongás, óvodakezdés, iskolakezdés, bárminemű zaklatottság stb. megoldásának segítése.

Mivel nem tartalmaz hatóanyagot, ezért bármelyik korosztály számára adható, mindenféle mellékhatás nélkül.

Oktató: Balogh Andrea

Asztrológus

Bejelentkezés a terapeutánál:

Balogh Andrea

baloghandrea70@gmail.com

+36-30-9865-475