Rólunk

Ismerj meg minket és a Diófa ház történetét

Mi a Diófa ház legfőbb célja?

Az, hogy legyen egy hely, ahol feltöltődhetsz, gyógyulhatsz, kikapcsolódhatsz. Hogy terápiáink, foglalkozásaink segítségével minden olyan tehertől -legyen testi, vagy szellemi- megaszabadulhass, amik a mai felgyorsult stressztől, zajtól túlhajszolt világban nyomják a vállad. 

Sőt! Ezt a helyet nem csak Neked, hanem egész családodnak alkottuk. Olyan változatos foglalkozásokat gyűjtöttünk össze, amik a legkisebb gyermekektől egészen a senior korúaknak szólnak és akár egy közös családi programként midenki megtalálja a maga elfoglaltságát. 

Hogy lehetséges mindez?

Megfelelő helyszín

A Diófa ház 350 négyzetméteren elterülő, teljesen új építésű, kimondottan erre a célra épült terápiás központ. Így minden a legjobb szintű szolgáltatásokhoz és a speciális terápiák megtartásához készült. 

Szakképzett terapeuták

A Diófa Ház csapatához változatos szakterületeken, elhivatott, tapasztalt és lelkes terapeuták csatlakoztak, így válhat valóban a feltöltődés, gyógyulás, fejlődés otthonává.

A Diófa Ház számokban

0
terapeuta
0
helyszín
+ 0
terápia és foglalkozás

Alapítók

A Korai Fejlesztőben egy fantasztikus csapat tagjaként számos nagyon jó szakembert és terápiás eljárást ismerhettem meg. Az évek során egyre inkább megmutatkozott, hogy minden gyermek más és más, így minden ember más és más és mindenkinek leginkább saját magára szabott segítségre van szüksége. A hagyományos terápiás eljárások mellett egyre több alternatív és kiegészítő terápiával találkozom, amik hatékonyan támogatják fejlődésüket, gyógyulásukat.

Így született meg a gondolat Bács Rita gyógytornász, természetgyógyász kolleganőmmel együtt, hogy hozzunk létre egy holisztikus szemléletű házat, ahol az emberek amellett, hogy megtalálják a testi, lelki egészségük támogatását, érezzék jól magukat, érezzék, hogy fontosak számunkra, legyen egy hely, ahová szívesen járnak.

Hunyady Emese

Alapító
Gyógypedagógus-HRG terapeuta

Hosszú évek óta alalkul bennem a kép egy olyan helyről, ahova az emberek pihenni, gyógyulni és változni járnak. Egy hely, ahova azért jönnek, mert egyszerűen jó ott lenni, kellemes a környezet, sok jószándékú, nyugodt, kellemes légkört árasztó ember dolgozik azért, hogy segitsen, adjon és ő maga is tanuljon. Szerettem volna már régóta a gyógytornát, a fejlesztést és a víz közegét összevonva valami olyat adni az embereknek, ami engem is tölt.

Ezekkel az érzésekkel kerestem fel egy kedves gyógypedagógus kolléganőmet, aki vizben végezhető fejlesztő tornával dolgozik, hogy fogjunk össze, csináljunk valamit közösen, béreljünk valahol egy melegvizes medencét, stb. Beszélgetésünk fellelkesítette őket, aminek hatására óriási munkát végezve megépítették az álom központot, a Diófa-házat. Ezért nagyon hálás vagyok Nekik.

Bács Rita

Alapító
TSMT terapeuta, Reflexológus természetgyógyász és Életmódtanácsadó és terapeuta.

Terapeutáink