Harmos Szilvia

-Gyógymasszőr és csecsemőmasszázs oktató

Harnos Szilvia vagyok, Gyógymasszőr és Nemzetközi Okleveles csecsemőmasszázs Oktató (CIMI).  Az egészségügyi pálya, mondhatni végig kíséri fiatal felnőtt koromat.  Egészségügyi tanulmányaimat 2014-ben kezdtem, amit azóta is aktívan folytatok a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán: Védőnői szakirányon.

A középiskolában sosem volt konkrét elképzelésem hogy mi is szeretnék lenni valójában, de azt tudtam hogy mással nem szeretnék foglalkozni. Majd mikor az utolsó évünkhöz értünk rájöttem hogy a gyermekekkel szeretnék foglalkozni, és végig követni fejlődésüket. Ezért is jelentkeztem védőnői képzésre. Azonban 2019-ben végeztem gyógymasszőrként , amit mai napig aktívan végzek, ha időm engedi részt szoktam venni továbbképzéseken, illetve 2021 nyarán végeztem el a Magyar Gyermekmasszázz Egyesületnél a Nemzetközi Okleveles csecsemőmasszázs Oktatói képzést.

Elérhetőségek

Csecsemőmasszázs oktatóként fontosnak tartom a szeretetteljes érintést, hiszen ha szeretettel fordulunk gyermekünkhöz , családtagjainkhoz annál nagyobb öröm , harmónia és biztonság nincs a világon. A prevenciónak nagy hangsúlyt fektetek a mindennapjaimba, és ezt próbálom vendégeimnek hangsúlyozni kezeléseim alatt is. A mai rohanó világunkban át szeretném adni mindenkinek a masszázs jótékony hatásait. Leendő védőnőként pedig nagyobb hangsúlyt szeretnék fektetni a prevencióba, hisz ez mindennek az alapja. 

Szilvia foglalkozásai

Babamasszázs tanfolyam

A tanfolyam célja a szülő-gyerek kötődés elősegítése, erősítése. Megtanulhatjátok értelmezni babátok jelzéseit, ami megkönnyítheti a mindennapokat. Olyan naprakész tudást sajátíthattok el, ami csak a tiétek marad! A szeretetteljes érintés mindennél fontosabb. 

Kinek ajánlott? 
– kismamáknak & kispapáknak
– Szülőknek
– Nevelőszülőknek
– Örökbefogadó szülőknek
és 0-1 közötti babájuknak. 

Mire jó a babamasszázs?
A kötődés erősítése mellett, számos jótékony hatása ismert. Csökkenti a hátfájást, a fogzással járó fájdalmakat. Pozitívan hat a beszédfejlődésre, mozgásfejlődésre, illetvve az alvási szokások is javulnak. 

Létszám: maximum 5 fő

A hidroterápia kis csoportos foglalkozásban zajlik, így mindenkire kellő figyelem juthat.

Időtartam: 60 perc

2022. Szeptember 3-10-17-24 és Október 1 szombati időpontok 14:00 kezdéssel

Helyszín: Harangvirág és Napraforgó tornaszoba

  • 5 alkalom/fő
    30.000Ft
    Teljes tanfolyamon való részvétel.

Bejelentkezés a terapeutánál:

Harmos Szilvia

+3620/286-5748

szilvia.harnos@gmail.com