Bartalné Gönczi Erika

-Gyógypedagógus-szomatopedagógus

Gyerekkorom óta rajongója vagyok a csodálatosan megalkotott emberi testnek. Iskolás koromban vettem először kezembe talptérképes könyvet. Már akkor éreztem, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni , ami valamiért egy hosszabb életszakaszra messze került tőlem, majd újra életem részévé vált. A munkám hobbi és hivatás egyben. A vendégeim ezt érzik is, így kölcsönös az öröm.

Munkám szerves részét képezik a kötelező és a fakultatív szakmai továbbképzések. A hozzám fordulók elsősorban hölgyek, akik a nőgyógyászati panaszaik terápiája mellett keresnek fel, gyakran orvosi javaslatra is. A pozitív visszajelzések örömmel töltenek el és további erőt adnak a munkámhoz. Célom, hogy munkámmal , tudásommal és tapasztalatommal a hozzám fordulóknak segíteni tudjak az egészségük támogatásában.

Elérhetőségek

Melinda foglalkozásai

Korai Hidroterápia

„Nem csak pancsi” program, babaúszás egy kicsit másképp… Gyere el gyermekeddel és alapozd meg a harmonikus mozgásfejlődés és idegrendszeri érési folyamatoka, kihasználva a víz jótékony fizikai és kémiai hatásait, valamint erősítsd meg a köztetek lévő szülő-baba kötődést.

Sok fejlesztő játékot játszunk énekek és mondókák kíséretében, no meg sok eszköz segítségével. Merülés tanulás lehetősége is adott minden babának, de nem kötelező. Fontos, hogy merülni tanulunk, a meglévő csecsemő reflexet nem fenntartjuk, hanem leépülése után tudatossá tesszük.

A foglalkozások nagyon sokat segíthet a koraszülött, rizikó faktoros, tónus regulációs problémákkal küzdő, megkésett mozgásfejlődésű babáknak, akiknek szárazföldi kezelése mellé ez a vízi foglalkozás kiváló kiegészítő, támogató terápia lehet.

Természetesen a csoportok integráltan működnek, mert az órák felépítése és gyakorlatai normál fejlődés menetű babák számára is hasznos és igen élvezetes, ezért minden 4 és 12 hónap közötti babának és szüleinek ajánljuk ezt a jótékony vizes mókát. 

Létszám: maximum 5 fő

A hidroterápia kis csoportos foglalkozásban zajlik, így mindenkire kellő figyelem juthat.

Időtartam: 60 perc

A csoportos óra időtartama 60 perc

Helyszín: Medence

  • 1 alkalom egyéni kezelés
    5.500Ft
    1 alkalom csoportos foglalkozás
  • 4 alkalmas bérlet
    17.000Ft
    4 alkalom csoportos foglalkozás. Érvényesség: 6 hét