Takó Csilla

Életviteli tanácsadó, Coach

Holisztikus szemléletű Metafizikai speciális, spirituális- és életviteli tanácsadó, Coach, Acces Consciousness Bars kezelő, Hangrezgés-terapeuta, Művész, Kreatív önfejlesztő és önismereti csoportvezető vagyok

Közel két évtizede foglalkozom spiritualitással, holisztikus szemlélettel és alternatív módszerekkel. Folyamatosan fejlesztem magam, megszerzett tudásomat pedig szívesen adom át embertársaimnak ezzel is inspirálva és ösztönözve őket a tudatos fejlődésre, elakadásaik gyors és hatékony feloldására, saját kreatív erejük felébresztésére.

Elérhetőségek

 • Tanácsadó és Coachként segítő konzultációkat tartok olyan klienseknek akik elakadtak az életútjukon, személyes kapcsolataik pl. munkahelyi, párkapcsolati vagy szülő – gyermek kapcsolati stb. konfliktusai vannak, ezek vakfoltjaira szeretnének rálátni, hatékonyan megoldani.

 • Hangrezgés-terapeutaként egyéni és csoportos hangfürdőkkel segítem a test-lélek-szellem összehangolását, az energetikai rendszer harmonizálását mindazoknak akik nyitottak és befogadóak az alternatív megoldásokra, és szeretik testüket, lelküket is kényeztetni, finomhangolni   tibeti hangtálakkal, gonggal és csodálatos intuitív hangszerekkel előidézett pozitív rezgésekkel.

 • Access Bars kezelésekkel pedig óriási pozitív hozzájárulást lehet előidézni  az egyén életének szinte minden területén. Egy Access Bars kezelés során több évnyi blokk is kioldódhat és helyükre megérkezhet a tudatosság.

 • Alkotóművészi tevékenységet is folytatok. Feszített vászonra, selyemre festett képeket, mandalákat, mécsestartókat, mandalaköveket, stb. készítek akár egyedi igények, elképzelések szerint  is. Csoportos ZenRelax rajzos-önismereti foglalkozásokat tartok felnőtteknek. A foglalkozás során olyan módszert alkalmazok amely az egyénben rejlő valódi  kreatív energiát tudja mozgósítani, s eközben még az önismerete is fejlődik. Fantasztikus külső – belső élményeket lehet megélni  flow állapotban, és nem utolsó sorban a csillogó szemek, és az elkészült alkotások is a végén magukért beszélnek!

Csilla foglalkozásai

ZenRelax kreatív önismereti rajzfoglalkozás felnőttek számára

ZenRelax kreatív önismereti rajzműhely felnőttek számára

Mit adhat neked a ZenRelax?

• Elsősorban “énidőt”

• Felszabadítja a benned lévő kreatív energiákat.

• Inspirációt.

• Önismeretet.

• Relaxált állapotot idéz elő, oldja a stresszt.

• Belső békét, harmóniát élsz át alkotás közben.

• Lelkileg feltölt, örömet okoz.

• Hozzásegít az önismerethez.

A programra bárki jöhet aki érzi magában a hívást

Csapatépítő programnak is kiváló.

Létszám: 10 fő

Időtartam: 2x3 óra

Helyszín: Platán terem

 • 1 nap/fő
  20.000 Ft

Tudtad, hogy a kreativitás az ember veleszületett képessége?

Valamilyen szinten mindenki rendelkezik vele, és ami fontos, hogy ez a képesség fejleszthető.

Kire mondjuk, hogy kreatív?

• Aki újszerű, eredeti, bátor és szabad gondolkodó, tele van ötletekkel, képes az álmait valósággá formálni, jól működik az intuíciója.

• Aki teret enged a benne rejlő kreativitásnak és időt szán annak fejlesztésére sokkal nagyobb sikereket érhet el.

• Merészebb, impulzívabb lesz, nyitottabbá válik az új elképzelések iránt, elengedi a változástól való félelmét, gyorsabban, rugalmasabban fog reagálni az új helyzetekre, ki mer lépni a komfortzónájából, jobban tud másokkal együttműködni.

• Saját tapasztalatom, a kreativitás fejlesztésének csakis pozitív hozadékai vannak az élet minden területén!

Ismerd meg a Zentagle rajzolási stílust

Én imádom, és szerintem neked is tetszeni fog. Egyáltalán nem bonyolult, sőt nagyon könnyű maga a technika, egyszerű vonalakból, mintákból (patternekből ) épül fel, nagyon haladós, és látványos végeredményt lehet vele elérni! Nem szükséges hozzá különösebb kézügyesség, nem lehet elrontani sem, teljesen szabadon alkothatsz csak a fantáziád szabhat határt.

A két napos foglalkozás során az első nap megismerkedünk az alaptechnikával, különböző motívumokkal, majd a következő nap a bonyolultabb mintákat és a színek használatát, árnyékolást fogjuk megtanulni…és alkotunk és alkotunk.. ez egy olyan különleges és fantasztikus önismereti módszer is mely nem csak kikapcsol, pihentet, oldja a stresszt, de feltölt, és előhozza szunnyadó kreativitásunkat is miközben egy mélyebb tudatállapotba kerülünk.

A zentagle olyan rajzolási stílus, ahol spontán és szabadon kifejezésre tudod juttatni a benned lévő kreatív erőt ami csak arra vár, hogy megnyilvánulhasson valamilyen formában… egyszerűen csak a vágynak kell megszületnie benned ahhoz, hogy a rajzoláson keresztül megtapasztald önmagad alkotóerejét, amelynek jutalma/ következménye az úgy nevezett flow élmény.

Tudtad? 

A tudatalattiban olyan képességek is tárolódnak, amelyekről úgy hiszed, hogy képtelen vagy rá. Az élet hozhat olyan helyzetbe amikor beigazolódik, hogy több tudás és képesség rejlik benned, mint amit eddig feltételeztél. Amikor nem adsz teret a kételkedésnek, akkor felszínre kerülhet mindaz ami eddig a mélyben szunnyadt, és csak arra vár, hogy felszínre törhessen.

garantáltan sikerélménnyel fogsz távozni.

FONTOS INFORMÁCIÓK:

Hozzájárulás, anyagköltséggel és eszközhasználattal együtt : 20.000 Ft/nap/fő

A regisztráció/jelentkezés véglegesítése a helyfoglaló befizetésével történik, amely a részvételi díj 50 %-a (azaz két napra 20.000 Ft)

Jelentkezés/regisztráció: zendala.artstudio@gmail.com e-mail címen

Elérhetőségem: Takó Csilla 30/750-9035 

Bejelentkezés a terapeutánál:

Jelentkezés/regisztráció: zendala.artstudio@gmail.com e-mail címen

Belső Erőforrás Tréning

Szeretnéd tudni mi az a mágikus formula, ami abban segít, hogy megteremtsd a vágyott jövődet, elképzeléseidet?

Ez nem más, mint a benned lévő természetes teremtő

ERŐ mely áthatja teljes létezésed! Belső erőforrásunk az az ERŐ mely éltet minket. Segítségével nehéz helyzetekben megtudjuk állni a helyünket, szolgálja testi, lelki fejlődésünket, gyógyulásunkat.

Napi feladataink során automatikusan működtetjük, szinte rutinszerűen, de vannak olyan helyzetek amikor jóval nagyobb odafigyelést és energia befektetést igénylő kihívással állunk szemben, és ez kibillenthet az egyensúlyunkból, feszülté, stresszessé tehet. Mint tudjuk a hosszantartó stressz, mentális túlterheltség fizikai tüneteket produkálhat, betegségekhez vezethetnek.

Létszám: 12 fő

Időtartam: 2 óra

Helyszín: Platán terem

Helyszín: Borostyán terem

 • 1 alkalom
  20.000 Ft
 • 3 alkalmas bérlet
  46.000 Ft
  Érvényesség: 2 hónap

Ha gyakran kerülsz olyan helyzetbe amikor azt érzed, hogy

– túl nagy rajtad a nyomás,

– túl nőtt rajtad az adott dolog, feladat,

– nincs elég erőd,

– nincs elég tartalékod,

– feszültté, idegessé válsz, az azt jelzi, hogy valamiért nem tudsz hozzáférni a belső erőforrásodhoz.

Mik lehetnek ezek a gátak melyek megakadályozzák az erő természetes áramlását?

– félelmek

– szorongás

– fájdalmak

– betegségek

– reménytelenség

– téves berögzött gondolati minták

– alacsony önbecsülés

– gyakori megoldatlan konfliktusos helyzetek

– stressz

– ragaszkodás, elutasítás

– aggodalmak

– lehúzó negatív környezet

– mérgező kapcsolatok

– stb.

Amennyiben úgy érzed érintett vagy ebben a témában,

és azon tudatos emberek közé tartozol, aki hajlandó tenni önmagáért, és eléggé elszánt ahhoz, hogy néhol könnyed, máskor erőfeszítést igénylő folyamat felfedező útjára lépj, és feltárd, előhozd mindazt a fantasztikus belső erőt, ami benned lakozik, akkor gyere el erre a tréningre!

Jelentkezés és bővebb információ:

Takó Csilla Metafizikai Speciális tanácsadó – Coach

specialistanacsadas@gmail.com

+36 30/750 9035

Hangrezgés-terápia / hangfürdő tibeti hangtálakkal, gonggal, intuitív hangszerekkel

A hangrezgés-terápia holisztikus szemléletű, alternatív módszer, egy szelíd megoldás a test-lélek-szellem harmóniájának visszaállítására, behangolására, blokkok oldására, gyógyulási folyamatok beindítására.

Amikor a test egészséges, minden molekula harmóniában rezeg. Ha egy szervben vagy mirigyben betegség vagy működési zavar lép fel, mérhető változások jelennek meg rezgési tulajdonságaiban. A negatív érzelmi állapotok ugyanis gyengítik a testet, és támadhatóvá teszik azt a betegségekkel szemben. A nem kezelt negatív stressz energia blokkokat okoz szervezetünkben, kimerültnek érezzük magunkat, diszharmónia jelentkezik, az immunrendszer gyengül.

Azok a hangok, akkordok és harmóniák, amelyek nekünk megfelelően rezegnek, pozitív hatással vannak egész lényünkre, fizikai és energiatestünkre, csakráinkra. Mivel szervezetünk mintegy háromnegyede vízből áll, kiválóan továbbítja a hanghullámokat, ezért minden sejtünk masszázst kap. A rezgések hangolják szervezetünket, helyreállítva energetikai tervrajzunk eredeti minőségét.

A kezelés segít megtapasztalni a belső békét, harmóniát, felerősíti a szervezet öngyógyító képességét. Segít lelki problémák feloldásában, elengedésben, érzelmileg stabilabbá válunk. Erősödik az immunrendszer, a koncentrálóképesség, a kreativitás.

Létszám: Egyéni, páros, vagy csoportos

Időtartam: 50-80 perc

Helyszín: Platán terem

Helyszín: Margaréta terem

 • Egyéni hangrezgés-terápiás kezelés
  felnőtteknek
  12.500 Ft
  50 perc
 • Egyéni hangrezgés-terápiás kezelés
  felnőtteknek + tanácsadás
  18.000 Ft
  80 perc
 • Páros hangrezgés-terápiás kezelés
  16.500 Ft
  pl. pároknak, barátoknak, anya-gyermek, apa-gyermek, stb.
  50 perc
 • Csoportos hangfürdő
  6.000 Ft
  60 perc
 • Egyéni hangfürdő
  vezetett meditációval
  15.000 Ft
  60 perc
 • Csoportos hangfürdő
  vezetett meditációval
  7.500 Ft
  60 perc

Bérletek

 • 3 alkalom egyéni hangrezgés-terápiás
  kezelés felnőtteknek
  34.500 Ft
  Érvényesség: 6 hét
 • 3 alkalom egyéni hangrezgés-terápiás
  kezelés felnőtteknek + tanácsadás
  51.000 Ft
  Érvényesség: 6 hét
 • 3 alkalom páros hangrezgés-terápiás kezelés
  46.500 Ft
  Érvényesség: 6 hét
 • 3 alkalom csoportos hangfürdő
  15.600 Ft
  Érvényesség: 12 hét
 • 2 alkalom egyéni hangfürdő
  vezetett meditációval
  27.500 Ft
  Érvényesség: 3 hét
 • 3 alkalom csoportos hangfürdő
  vezetett meditációval
  21.000 Ft
  Érvényesség 12 hét

Kiknek ajánlott:
– üllő és álló munkát végzőknek egyaránt különösen ízületi problémák, láb- derék- hát- és vállfájdalmak, esetén
– emésztési-, keringési problémák esetén
– női szervek problémái esetén, menstruációs görcsöktől szenvedőknek
– testi- lelki- kimerültség, alvászavar, nyugtalanság esetén
– stressz okozta feszültség oldására
– általános energiaszint-, immunerősítés céljából
– a test öngyógyító folyamatainak támogatása céljából
– prevenciós célból
– relaxáció által a harmónia és belső béke megtapasztalásáért

Mikor nem ajánlott: Epilepszia-, beépített szívritmus szabályozó-, akut gyulladás esetén ; terhesség első 3 hónapjában
A csoportos hangfürdőkre 8 éves kortól (szülői felügyelettel) lehet részt venni, felső korhatár nincs.

AMIT JÓ HA HOZOL MAGADDAL:
jógamatracot vagy polifómot amire fekszel, vizet, kényelmes ruhát, ha fázós vagy egy könnyű polártakarót, ha szükséges fejed alá egy kispárnát, valamint a nyitottságodat és a kíváncsiságodat

Miért kitűnő választás a hangrezgés-terápia/hangfürdő?
Az egyéni és csoportos hangfürdők alkalmával olyan lehetőséget, olyan atmoszférát teremtek , ahol megszabadulhatsz a napi stressztől, negatív blokkoktól, ahol megpihenhetsz és újra harmóniába kerülhetsz önmagaddal. Megtapasztalhatod és átélheted a belső béke, és szeretet állapotát. Ahol tested-lelked és szellemed is egyszerre szabadulhat meg terheitől, ahol szó szerint áthangolódhat minden egyes sejted. A gongok, hangtálak és egyéb intuitív hangszerek célzott használata a mindennapokban egy fantasztikus lehetőség az egészség megőrzésére, és az öngyógyító folyamatok beindítására egyaránt. Javaslom mindenkinek feltétlen szerezzen róla saját tapasztalatot.

Bejelentkezés egyéni kezelésre,
regisztráció a csoportos hangfürdőre:

Takó Csilla

specialistanacsdas@gmail.com
+36 30 750 9035

Blog: https://szelidmegoldasok.blogspot.com/

SzínTér kreatív workshop

Hurrá festünk színnel-lélekkel!

Szívesen adnál saját kézzel díszített egyedi ajándékot szeretteidnek, barátaidnak, vagy csak egyszerűen szeretsz kreatívkodni?

Most itt a lehetőség, hogy megtanulj egy olyan festési technikát amivel szinte bármilyen tárgyat egyedivé tudsz varázsolni. Ezen a Workshopon bevezetlek az úgynevezett pontozós technika fantasztikus világába. Bele kóstolhatsz egy igen izgalmas festési technikába, amivel szinte életre keltheted használati tárgyaidat, színesebbé, hangulatosabbá varázsolhatod őket.

Kezdőszinten megtanulhatod a pontozós technikai alapjait, mire kell figyelni, hogy a végeredmény igazán tetszetős legyen, megismerheted a színkeverés titkait, megtudhatod hogy milyen anyagokat érdemes használni, hol tudsz beszerezni jó minőségű festékeket, eszközöket, sablonokat, szilikon formákat (pl. mécsestartók, vagy egyéb festendő tárgyak öntéséhez) stb. A technika begyakorlása után pedig egy általad választott figurát, vagy egyéb alapot fogsz megfesteni , amit haza is vihetsz.

Amennyiben beleszeretsz ebbe csodavilágba, visszavárlak a haladóknak szóló Workshopokra is.

Az eszközöket, alapanyagokat, öntött formákat én viszem. Te hozd a kreatív, és lelkes Énedet!

A részvételi díj tartalmazza a felhasznált festékeket, és anyagokat. Ráadásként, aki részt vesz ezen a Workhsopon megajándékozom egy 15%-os kuponnal amit a legközelebbi SzínTér Kreatív Workshopon tud majd beváltani.

Várlak szeretettel!

Létszám: 8 fő

min. 3 fő esetén indul

Időtartam: 2 óra

Helyszín: Borsmenta műhely

 • 1 alkalom
  15.000 Ft

A foglalkozást vezeti:

Takó Csilla


Jelentkezés/regisztráció:
specialistanacsadas@gmail.com
06/30-750-9035
vagy ezen az űrlapon >>> https://forms.gle/LwGuRQ13csXJFKBf7

BeszélgetőKÖR

Kötetlen beszélgetések barátságos légkörben, otthonos környezetben, spiritualitásról, önmagunkról, női – férfi lelki dolgokról, vagy akár téged érintő aktualitásokról, vagy bármiről ami éppen megérintett vagy fontos számodra, és szeretnél róla beszélni egy finom tea vagy kávé mellett, havonta 1 alkalommal péntek esténként 17.00 órától 19.00 óráig.

Szeretettel várunk a Diófa-Házban!

Az alkalmak látogatása adományos jellegű, de előzetes bejelentkezéshez kötött – a helység lefoglalása miatt fontos, hogy időben jelezd részvételi szándékodat.

Takó Csilla
+36 30 750 9035
specialistanacsadas@gmail.com

Létszám: 12 fő

Időtartam: 2 óra

Helyszín: Borsmenta műhely

 • Részvétel
  ADOMÁNYOS
  Az alkalmak látogatása adományos jellegű, de előzetes bejelentkezéshez kötött - a helység lefoglalása miatt fontos, hogy időben jelezd részvételi szándékodat.

Novemberi Lélekhangoló Hangutazás

Szeretettel meghívunk titeket egy varázslatos esti élményre, ahol megtapasztalhatjátok a nagy gong, az intuitív hangszerek, hangtálak csodálatos hangjait, és a rezgései által nyújtott hatalmas energiát ami egyedülálló kikapcsolódást nyújt majd.

Találkozzunk november 30.-n a Lélekhangoló Hangutazáson
Úgy gondoltuk, hogy jólesne mindenkinek egy kis feltöltődés. Ezen a hangfürdőn lehetőségetek nyílik a test és lélek mély lazítására, tisztítására és energetizálására.

Az este során a hangok hullámai elvezetnek benneteket egy ellazult, meditatív állapotba. Hangtálaink ritmikus pulzálása olyan, mintha egy varázsszőnyeg repítene benneteket egy másik dimenzióba. Az agyi aktivitás lelassul, lehetővé téve belső képeitek felfedezését és kreatív ötletek, inspirációk megjelenését.

A hangok által a lélek megtapasztalja a békét és örömöt, a szellem pedig szárnyalhat. A testben pedig a fájdalommentesség és rendezettség élménye ébred.

𝔽𝕆ℕ𝕋𝕆𝕊!
A férőhely korlátozott így kérjük részvételi szándékotokat időben jelezzétek a bejegyzés alatt megadott elérhetőségeinken, hogy biztosítani tudjuk a helyet számotokra.
Hozzatok magatokkal kényelmes polifómot, vagy jógamatracot, aki fázós polártakarót, esetlek kispárnát, vizet, és készüljetek a mély relaxációra és inspirációra!

Létszám: 6 fő

Időtartam: 1 óra

November 30. 18.30-19.30

Helyszín: Platán terem

 • Hozzájárulás
  6.000 Ft

A foglalkozást vezeti:

Takó Csilla

Jelentkezés/regisztráció:
szelidmegoldasok@gmail.com
06/30-750-9035