Jacsó-Ecsedi Borbála

Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta, aromaterapeuta

Jacsó-Ecsedi Borbála vagyok, alternatív mozgás- és masszázsterapeuta, aromaterapeuta. 2016-ban találkoztam először az aromaterápiával, amikor megoldást kerestem az akkor közösségbe kerülő fiaim visszatérő egészségügyi kihívásaira.

Nem csak megoldást, de igazi “szerelem-szakmát” is találtam általa, így 2017-től a Panarom Aromaterapeuta Intézet lelkes tanulója voltam. 2021. tavaszán végeztem Okleveles Aromaterapeutaként Feller Adrienne iskolájában. Az évek alatt természetgyógyászati tanulmányokat folytattam, elsőként Alternatív mozgás- és masszázsterápia szakon, jelenleg a Fitoterápia vizsgámra készülök. 

Elérhetőségek

Két évvel ezelőtt elmélyültem a tesztalapú táplálkozástudományban, mellyel hiányállapotokat kezelve érjük el a szervezet egyensúlyi állapotát. Célom, hogy személyre szabottan segítsem a hozzám fordulókat és pedagógus vénámat kihasználva megismertessem az emberekkel a természetes, alternatív lehetőségeket, különböző öngondoskodási módszereket ajánlva egyfajta egészségnevelő szándékkal.

Az aromaterápia egy végtelenül kreatív, az élet minden területén hasznosítható komplex tudás, mely visszaadhatja a hitet a szervezetünk öngyógyító képességeiben és a természet adta gyógyulás lehetőségében. 

Bori foglalkozásai

Aromaterápiás masszázs

Az aromaterápiás masszázs során a masszázs, mint ősi gyógymód, jótékony élettani hatásait tovább fokozzuk az illóolajok bőrbe juttatásával. A megfelelően kiválasztott illóolajok segítik az izmok ellazulását, serkentik a nyirokrendszert, jó hatással vannak a keringésre, fokozzák a szervezet természetes méregtelenítését. Mindezzel jótékony hatást gyakorol az egész szervezetre. A kezelés megfiatalítja, táplálja, tisztítja a bőrt.

Az aromaterápiás masszázs hatékony eszköz lehet lelki szinten is: oldja a stresszt, feszültséget, szorongást. Az aromaterápiás masszázs az érintés művészete, mely akkor is működhet, amikor a szavak semmit sem érnek. Érintéssel az elfogadást, a biztonságot, az összetartozás és szeretet érzését kommunikáljuk. Mindezen sokoldalú hatása miatt kiemelt szerepe lehet a betegségek elkerülésében, megelőzésben, a testi-lelki egészség megőrzésében.

Az első alkalmat egy konzultáció előzi meg, hogy teljesen személyre szabott, hozzád illő illóolajkeveréket állíthassunk össze Neked. Kizárólag tiszta, 100%-ban természetes, terápiás minőségű illóolajokkal és növényi olajokkal dolgozom.

Létszám: 1 fő

Személyre szabott kezelést kapsz

Időtartam: 30-90 perc

Kezeléstől függ az időtartam

Helyszín: Borostyán szoba

Helyszín: Margaréta szoba

 • Aromaterápiás tanácsadás
  13.900 Ft
 • Teljes test- és arcmasszázs
  19.900 Ft
  hát, lábak, has, karok, arc
 • Teljes test
  15.900 Ft
  arc nélkül
 • Igény szerinti testrész masszázs
  7.900 Ft
  hát+lábak/hát+karok stb.
 • Arcmasszázs
  6.900 Ft
 • 5 alkalmas bérlet
  95.500 Ft

Bejelentkezés a terapeutánál:

Jacsó-Ecsedi Borbála

boraaj@gmail.com

+36-30-572-4513